Vltavan parsaviikot 17.4.–30.5.
Vltava on loistava paikka tavata ystävät – ja parsaviikot on täydellinen hetki tehdä ruokatreffit. Toki tätä herkkua saa yksinkin tulla maistamaan! Tämän vuoden parsamenu on runsaan monipuolinen ja tarjoaa makuja jokaiselle. Tsekkiläinen olut tai raikas riesling täydentää parsanautinnon.
Katso menu alta ja varaa pöytä!
Alkuruoat
Pääruoat
Jälkiruoka
Parsamenu
Suositusviini
LF = laktosfattig, L = laktosfri, G = glutenfri, GB = glutenfri på begäran, VE = vegansk, VEB = vegansk på begäran, E = Eldig, M = Mjölkfri, NÖ = Innehåller nötter V = Vegetarisk rätt. För mer information om portioner, vänligen kontakta personalen. Livsmedelsverket rekommenderar att köttfärsbiffar alltid ska ätas helt genomstekta. Även högklassig mediumstekt köttfärs kan innehålla EHEC-bakterier, som kan orsaka allvarlig matförgiftning särskilt hos barn och äldre människor.