Tahkon tislaamo

Powered by Helsinki Distilling CO.

Tahkon tislaamossa tuotetaan muun muassa omaa viskiä ja giniä. Tuotteissa käytetään paikallisia raaka-aineita kuten marjoja, yrttejä sekä Nilsiän puhdasta pohjavettä. Tuotteita tehdään jatkuvaan myyntiin sekä räätälöitynä erilaisiin tapahtumiin.

Tislaamon tiloissa järjestetään tislaamokierroksia ja tasting-tilaisuuksia, jossa pääset tutustumaan tuotantotiloihin sekä makustelemaan Tahkon omia juomia

Voit varata ennakkoon tislaamokierroksen ryhmällesi myyntipalvelustamme: sales.peeassa@sok.fi, p. 010 7629 550

Tislaamomestari - Niko Pöllänen

Olen Niko Pöllänen, syntyjään Lappeenrannasta.

Olen asunut Helsingissä viimeiset 10 vuotta. Opiskelen työni ohella Helsingin yliopistossa elintarviketieteitä, maatalous-metsätieteellisessä tiedekunnassa. Opintoalani mukaisesti suhtaudun intohimoisesti ruokaan ja juomaan, sekä vapaa-ajallani että ammatillisessa merkityksessä. Erityisenä kiinnostuksen kohteena on oluen ja tisleiden kiehtova moninaisuus.

Aikaisempi työhistoriani The Helsinki Distilling Companylla on tislaamisen lisäksi sisältänyt kierrosten ja maistatuksien pitämisen, joten jaksan näistä aiheista keskustella niin työkseni kuin huvikseni. Tahkolle muutto tislaamisen perässä kuulosti mielenkiintoiselta mahdollisuudelta virkistävään maisemanvaihdokseen. Innokkaasti luonnon monimuotoisuuteen suhtautuvana odotan etenkin Tahkon tarjoamia mahdollisuuksia erilaisiin ulkoilma-aktiviteetteihin. Nähdään Tislaamolla ja Hophausilla!

Tislaamomestari - Niko Pöllänen

Olen Niko Pöllänen, syntyjään Lappeenrannasta.

Olen asunut Helsingissä viimeiset 10 vuotta. Opiskelen työni ohella Helsingin yliopistossa elintarviketieteitä, maatalous-metsätieteellisessä tiedekunnassa. Opintoalani mukaisesti suhtaudun intohimoisesti ruokaan ja juomaan, sekä vapaa-ajallani että ammatillisessa merkityksessä. Erityisenä kiinnostuksen kohteena on oluen ja tisleiden kiehtova moninaisuus.

Aikaisempi työhistoriani The Helsinki Distilling Companylla on tislaamisen lisäksi sisältänyt kierrosten ja maistatuksien pitämisen, joten jaksan näistä aiheista keskustella niin työkseni kuin huvikseni. Tahkolle muutto tislaamisen perässä kuulosti mielenkiintoiselta mahdollisuudelta virkistävään maisemanvaihdokseen. Innokkaasti luonnon monimuotoisuuteen suhtautuvana odotan etenkin Tahkon tarjoamia mahdollisuuksia erilaisiin ulkoilma-aktiviteetteihin. Nähdään Tislaamolla ja Hophausilla!

Restaurangkedjor

Fafa'sJyvänenPapa GiovanniSiipiyhtiö