Tislaamokierros ja tasting
Break Sokos Hotel Koli Kylän yhteydessä sijaitsee Kolin oma tislaamo, jossa valmistetaan paikallista giniä sekä muita tisleitä. Viskiä pääsemme maistelemaan syksyllä 2026.
Tislaamokierros ja tasting sisältää noin 20-30 minuutin tislaamokierroksen, missä esitellään tislepannu ja tislaamon tilat sekä kerrotaan hieman tarinaa alueesta sekä alkoholin valmistuksesta. Tastingissa maisteltavana 4 erilaista tuotetta, sisältäen Koli Ginin, Koli Puolukkapontikan, Helsinki Puolukka-Gin liköörin sekä Helsinki Rye whiskyn.
Hinta yhteensä 45€/hlö, ei minimihenkilömäärää. Jos ryhmäkoko on suurempi kuin 20 henkeä, teemme tislaamokierrokset pienemmissä erissä, sillä tilaan ei mahdu kerralla isoa ryhmää. Tasting pidetään ravintola Tervaskannon puolella.
Tislaamokierrokselle ja tastingiin on takuulähdöt joka lauantai klo 17 (pl. 8.2., jolloin kierrosta ja tastingia ei järjestetä).
Ryhmäkierrokset voitte varata myyntipalvelustamme sales.karelia@sokoshotels.fi puh. 020 1234 660 tai vastaanottomme välityksellä koli.kyla@sokoshotels.fi.
Tasting-juomat 2 cl annoskoossa
LF = laktosfattig, L = laktosfri, G = glutenfri, GB = glutenfri på begäran, VE = vegansk, VEB = vegansk på begäran, E = Eldig, M = Mjölkfri, NÖ = Innehåller nötter V = Vegetarisk rätt. För mer information om portioner, vänligen kontakta personalen. Livsmedelsverket rekommenderar att köttfärsbiffar alltid ska ätas helt genomstekta. Även högklassig mediumstekt köttfärs kan innehålla EHEC-bakterier, som kan orsaka allvarlig matförgiftning särskilt hos barn och äldre människor.