Gå till huvudinnehållet

Våra menyer

Meny

Vi rekommenderar

Snacks – Förrätter och små tilltugg

En kompis till drycken, ett par som förrätt eller flera att dela i gott sällskap

Till saken

Burgare

Alla burgare fås även glutenfria.

Extra Dips and Treats

Extras With Main Dish

Sallader

Desserter

The Table

LF = laktosfattig, L = laktosfri, G = glutenfri, GB = glutenfri på begäran, VE = vegansk, VEB = vegansk på begäran, E = Eldig, M = Mjölkfri, NÖ = Innehåller nötter V = Vegetarisk rätt. För mer information om portioner, vänligen kontakta personalen. Livsmedelsverket rekommenderar att köttfärsbiffar alltid ska ätas helt genomstekta. Även högklassig mediumstekt köttfärs kan innehålla EHEC-bakterier, som kan orsaka allvarlig matförgiftning särskilt hos barn och äldre människor.

kontaktuppgifter

Visa på kartan
Break Sokos Hotel Vuokatti

Kidekuja 2

Sotkamo

karta
Restaurangen är tillgänglig med rullstol
S-CardVi godtar S-Card
+358 10 783 1800
Samtalets pris ina/msa
ring
+358 10 783 1100
Ryhmävaraukset/Myyntipalvelu
ring

Lounas arkisin klo 11-14

Vecka:
Mån - Tor 
11:00 - 22:00
Fre 
11:00 - 23:00
Lör 
13:00 - 23:00
Sön 
14:00 - 21:00
Keittiömme sulkeutuu päivittäin puoli tuntia ennen ravintolan sulkemisaikaa

Restaurangkedjor

  • Amarillo
  • Babista Kebab Revolution
  • Bacaro Doppio Cafe & Deli
  • Bistro
  • Chico's
  • Coffee House
  • Frans & les Femmes
  • Grill it!
  • Hesburger
  • Hophaus
  • La Famiglia
  • Leiketupa logo
  • Oksa
  • Oluthuoneet
  • Papa Giovanni logo
  • PizzaBuffa
  • Presso
  • Prisma Cafe
  • Public Corner
  • Rosso
  • Rosso Express
  • Rosso Pizza
  • Spaghetteria
  • Trattoria
  • VENN
S-Restauranger logo

SOK Styrenheten för rese-, hotell- och restaurangbranschen

Besöksadress:

Flemingsgatan 34, 00510 Helsingfors

Postadress:

PB 1 00088 S-GRUPPEN

FO-nummer:

0116323-1

Försäljingstjänst, huvudstadsregionen

0300 870 020 (vardagar kl. 8.30-16.30)51 cent/min + lna/msaAlla försäljningstjänster

SOK

010 76 8011 (vardagar kl. 8.00-17.00)lna/msa

Respons


Responslänkarna till de enskilda restaurangerna finns på respektive restaurangs webbsida.