Sparrismeny 2.4–25.5.2025
Kevät on parasta parsasesonkia, ja Bistrossa nautitaan nyt ihania parsa-annoksia 2.4.–25.5. välisenä aikana. Nauti muun muassa samettista keittoa ja mehevää risottoa yhdessä raikkaan valkoviinin kera.
Tee pöytävaraus ja tule herkuttelemaan keväisillä parsaherkuilla Bistroon!
Sparrismeny
Vinrekommendation
LF = laktosfattig, L = laktosfri, G = glutenfri, GB = glutenfri på begäran, VE = vegansk, VEB = vegansk på begäran, E = Eldig, M = Mjölkfri, NÖ = Innehåller nötter V = Vegetarisk rätt. För mer information om portioner, vänligen kontakta personalen. Livsmedelsverket rekommenderar att köttfärsbiffar alltid ska ätas helt genomstekta. Även högklassig mediumstekt köttfärs kan innehålla EHEC-bakterier, som kan orsaka allvarlig matförgiftning särskilt hos barn och äldre människor.