Radisson Blu Oulu kokous- ja juhlatilat

Enastående evenemang i en lokal vid vattnet

Radisson Blu Hotel, Oulu är ett ledande evenemangshotell i norra Finland och erbjuder ett fantastiskt läge vid vattnet i stadens centrum.

Hotellet har 15 evenemangslokaler, inklusive en sommarterrass som återspeglar stadens skönhet och mångfunktionella mötesrum med toppmodern teknik. Som det mångsidigaste evenemangshotellet i norra Finland kan vi arrangera evenemang för upp till 1 500 gäster, varav 1 000 i samma utrymme. Våra nya innovativa och modulära evenemangslokaler på bottenvåningen fungerar särskilt bra för större workshoppar och andra mer informella evenemang.

Vi kan hjälpa dig med att förenkla planeringen av ditt evenemang, med mötespaket och förmånsidéer som kan göra din affärs- eller privata sammankomst i Uleåborg minnesvärd. Med vår Yes I Can!-attityd arbetar vi hårt för att göra din stora dag precis som du vill ha den - oavsett om det är ett affärsmöte, en galakväll eller en intim familjemiddag. Tala bara med vårt evenemangsteam om du har något i åtanke - vi finns här för dig.

Försäljningstjänsten betjänar bokningsfrågor via telefon p 020 1234 730 eller e-post. sales.oulu@radissonblu.com

Radisson Blu Oulu kokous- ja juhlatilat

Öppettid
I dag: 24h
Adress

Hallituskatu 1, 90100 Uleåborg

karta
Telefonnummer

+358 20 1234 730    

ring
Menyer och dryckesmenyer

Aktuellt

Super Breakfast Radisson Blu Hotel Oulussa

Radisson Blu Hotel Oulun kehuttu Super Breakfast -aamiainen on ihana aloitus päivälle. Tervetuloa nauttimaan Pohjoisen Skandinavian ykköshotelliin!

Läs mer

kontaktuppgifter

Visa på kartan

Hallituskatu 1

Uleåborg

karta
Tillgänglighet
Restaurangen är tillgänglig med rullstol
S-Card
Vi godtar S-Card
Telefonnummer

+358 20 1234 730

Samtalets pris 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min

ring
Veckonummer
Vecka:
Öppettid

mån - sön 

24h