Sparrismeny 9.4.–25.5.2025
Nyt nautitaan satokauden herkkua parsaa! Trattorian vuoden 2025 parsamenu tarjoaa herkullista vihreää ja valkoista parsaa niin hollandaisekastikkeen, paistetun kuhan kuin naudan ulkofileen kera. Parsojen ohessa maistuu raikas Wolfberger Riesling.
Sparrismeny
Vinrekommendation
LF = laktosfattig, L = laktosfri, G = glutenfri, GB = glutenfri på begäran, VE = vegansk, VEB = vegansk på begäran, E = Eldig, M = Mjölkfri, NÖ = Innehåller nötter V = Vegetarisk rätt. För mer information om portioner, vänligen kontakta personalen. Livsmedelsverket rekommenderar att köttfärsbiffar alltid ska ätas helt genomstekta. Även högklassig mediumstekt köttfärs kan innehålla EHEC-bakterier, som kan orsaka allvarlig matförgiftning särskilt hos barn och äldre människor.